Online markedsføring

Online markedsføring med remarketing kampagner
Stort set alle mennesker er i dag online på den ene eller anden måde. Derfor er det også vigtigt for virksomheder at have en klar online markedsføringslinje, da man kan vinde rigtig mange kunder på nettet med de rette metoder. Man kan fx vælge at have en online remarketing kampagne, hvor man ud fra kundedata kan segmentere nogle helt specifikke kundegrupper. Nogle af de målgrupper man blandt andet kan vælge kan være ud fra tidligere besøgende, demografisk, geografisk og mange andre muligheder.

Desuden findes der også forskellige metoder til remarketing og internet markedsføring. Der er hovedsagligt tale om fem slags: dynamisk remarketing, Facebook leadgenerering, video remarketing, mobile-app remarketing og search remarketing. Hvilken remarketingsmetode, der fungerer bedst, er meget individuelt i forholdt til produkt og ens målgruppe.

Branding er et begreb, som i rigtig mange år har eksisteret indenfor marketingsbranchen, men det er nok de færreste, der reelt ved, hvad det betyder. Branding er nemlig i bund og grund bare en målsætning om at forklare, hvad ens virksomhed kan tilbyde, på en klar og forståelig måde, samtidig med at man henvender sig til kunder, som ens virksomhed er relevant for.

For at øge brandkendskabet til din virksomhed til den rette målgruppe kan man blandt andet benytte sig af Display annoncering. Display annoncering er annoncering på forskellige platforme på nettet, som er specificeret en gruppe. Man kan for eksempel lave en demografisk annonce, geografisk annonce og så videre. På denne måde kan man være med til at sikre, at ens virksomhed ikke kun bliver brandet, men at produktkendskabet også bliver øget ved den rigtig målgruppe, hvorefter salget potentielt vil stige.

Online markedsføringsløsninger med udgangspunkt i linkedin leadgenerering, søgeordsoptimering og Google Adwords optimering af søgeordsannoncer, og internet markedsføring
Sideoversigt : tidsstyring - adwords bureau - adwords optimering - umbraco - app udvikling - seo - sociale medier - landingssider - obton - seo optimering - koncenton - fondsmælgerselskab - remarketing - algoritmer