Landingssider

Sideoversigt : tidsstyring - online markedsføring - adwords bureau - adwords optimering - umbraco - app udvikling - seo - sociale medier - landingssider - obton - søgeordsoptimering - seo optimering - koncenton - fondsmælgerselskab - remarketing - algoritmer
Hvis man benytter sig af Adwords i sin markedsføring, så er det vigtigt, at Adwords annoncen fører til en overskuelige landingsside, for at opnå en bedre leadgenerering. Det er nemlig rigtig vigtigt, at den potentielle kunde lander det rigtige sted, så potentielt kunde bliver til ny kunde. Hvad er en landingsside - en landingsside skal indeholde nogle forskellige elementer, som søgeordsoptimering, for at være en god landingsside.

Den skal blandt andet indeholde en call-to-action i teksten, så man opnår en bedre kundefastholdelse. Denne skal være tydelig, så det er helt klart for den besøgende, hvad det næste skridt i processen er. Man kan tilpasse sine landingssider til den demografiske målgruppe, man gerne vil ramme. Desuden er det også en god idé at tilpasse landingssiden til den trafikkilde, som har ført den besøgende hen til landingssiden. På denne måde er man nemlig sikret en god sammenhæng mellem annonce og købsside.