Hvad er remarketing  - Hvorfor retargeting?

Hvad er remarketing - Remarketing er et vigtigt begreb indenfor marketing, da det hjælper med at nå ud til tidligere kunder og besøgende af din hjemmeside, Youtube-kanal, Facebook-side og andet. Remarketing handler nemlig om at vise sine produkter frem til folk, der allerede er kunder eller bruger, så lige præcis din virksomhed bliver husket. Dette kan man for eksempel gøre ved remarketing annoncer på websites, sociale medier, email og meget andet.

Der findes flere forskellige typer remarketing, som giver mulighed for at finde den platform, som giver din virksomhed mest udbytte, og derved en mere målrettet kampagne, og forhåbentlig forhøjet salg.

Dynamisk remarketing - Dynamisk retargeting
Der findes en del forskellige remarketingsmetoder, og det er meget individuelt, hvilken der passer bedst til ens behov. En af metoderne er dynamisk remarketing, som tillader at vise tidligere besøgende annoncer af produkter eller tjenester, som de tidligt har kigget på på dit website. Dette er jo især nyttige annoncer til kundeemner, som har kigget på forskellige produkter, men ikke køber med det samme, måske for at tjekke en konkurrents produkt. På denne måde bliver de nemlig hele tiden mindet om din side, som til sidst vil ligge i deres underbevidsthed, hvilket kan føre til lead eller en konvertering.
Sideoversigt : tidsstyring - online markedsføring - adwords bureau - adwords optimering - umbraco - app udvikling - seo - sociale medier - landingssider - obton - søgeordsoptimering - seo optimering - koncenton - fondsmælgerselskab - algoritmer